Продавница за работа со хидраулични црева

Како водечка фабрика за хидраулични црева, можеме да нарачаме хидраулично црево за клиенти. Фабриката Евергуд зафаќа околу 20.000 квадратни метри, со повеќе од 10 производни линии. Месечниот капацитет на производство е околу 700.000 метри. Како професионална фабрика за хидраулични црева, сигурен квалитет и брза испорака е она што секогаш го следиме.

Како прво, клиентот најмногу се грижи дали должината на хидрауличната цевка за црево може да се прилагоди. Фабриката за производство на хидраулични црева Evergood има силни производствени линии, должината на хидрауличното црево под притисок може да се прилагоди на 50 FT, 100 FT, 40 метри, 50 метри, 100 метри. Оваа должина на хидрауличното црево се контролира од различни производни линии. Подолу е опремата за производство на фабриката за хидраулични црева Evergood.

вечно производител на хидраулични црева создава германски машини во фабрика

Второ, како се контролира квалитетот на хидрауличното црево во работилницата за фабрика за хидраулични црева Evergood. Нашите техничари имаат најмалку пет години искуство во производството. Техничките менаџери имаат најмалку 10 години искуство во производството. Повеќето од производствените линии на фабриката за хидраулични црева Evergood се увезуваат од Германија и САД. Уште повеќе, прецизната контрола може да биде точна до 0,01%. Ова може да ги направи нашите гумени црева помеки, покомпактни, без протекување и подобри работни перформанси. Работилницата за фабрика за хидраулични црева Evergood секогаш е на пат да го подобри квалитетот на цревото. Производството на висококвалитетно хидраулично црево со конкурентна цена е нашата цел за живот.