црево отпорно на хемикалии
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Хемиско црево за вшмукување и испорака на UHMW

Хемиското вшмукување и испорака на UHMWPE е дизајнирано да издржи над 95% од сите најчесто користени хемикалии, растворувачи и киселини. Тие нема да го загадат производот што се транспортира. Конструкцијата на хемиско црево UHMWPE обезбедува отпорност на откачување, можност за целосна вшмукување и флексибилност.

  • завиткајте
  • брановидни
  • сина
  • зелена
  • бело
  • ОЕМ
  • 1
  • 2
  • 3

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за вшмукување и испорака на UHMW PE

Црево InnerTube: високо квалитетно UHMWPE + EPDM

Капак на цревото: синтетичка гума EPDM

Зајакнување: Засилување на текстилна и спирална жица

Температура: -40 ° C до + 120 ° C

Безбедносен фактор: 4: 1

Апликација за црево за вшмукување и испорака на UHMW PE

Вшмукување и испорака на високо корозивни хемикалии, како што се киселина, алкално. растворувачи, течности и сл.

Карактеристики на цревото за вшмукување и испорака на UHMW PE

Хемиско црево Evergood UHMW PE (полиетилен со ултра висока молекуларна тежина) е црево со висока температура, висок притисок, празнење и вшмукување. Хемиските црева UHMWE се дизајнирани да издржат над 95% од сите најчесто користени хемикалии, растворувачи и киселини. Тие нема да го загадат производот што се транспортира. Конструкцијата на хемиско црево UHMWPE обезбедува отпорност на откачување, можност за целосна вшмукување и флексибилност.

chemical hose suppliers
chat Comments (0)