добавувачи на хемиски црева
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за хемиско вшмукување и испорака на ЕПДМ

Евергум хемиско црево за вшмукување и испорака има одлична отпорност на корозија и абење. Многу добра механичка цврстина . Висока затегнувачка челична жица може да оптоварува многу висок притисок со супер хемиска структура на цревото.

  • завиткајте
  • брановидни
  • сина
  • зелена
  • бело
  • ОЕМ
  • 1
  • 2
  • 3

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за вшмукување и испорака

Црево InnerTube: високо квалитетна EPDM синтетичка гума

Капак на цревото: Безбедна EPDM синтетичка гума, временски прилики, озон, отпорен на абразија

Зајакнување: Засилување на текстилна и спирална жица

Температура: -40 ° C до + 150 ° C

Безбедносен фактор: 4: 1

Апликација за црево за вшмукување и испорака

Вшмукување и испуштање на умерено корозивни хемикалии: кетони, алкохоли и киселини. За истовар на заливи на патишта, железнички цистерни и товарни пловни објекти.

Карактеристики на цревото за вшмукување и испорака

Evergood хемиско црево има одлична отпорност на корозија и абење. Многу добра механичка цврстина. Може да се исчисти на пареа на + 130 ° C во текот на 30 минути. Може да биде опремен со многу видови спојки.

chemical hose
chat Comments (0)