Црево за храна од FDA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за одделение за храна од гума од ФДА

Цевката за црева за храна од ФДА ги исполнува строгите 3А санитарни упатства, како и стандардите за чистота и квалитет што ги спроведува ФДА. Масовно црева за храна на ФДУ Поддршка на услугата OEM и голем попуст на цената.

  • завиткајте
  • спирален
  • сина
  • зелена
  • бело
  • ОЕМ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за храна од FDA

Црево InnerTube: Безбедна бела нитрилна гума

Капак на цревото: Безбедна бела нитрилна гума, временски прилики, озон, отпорна на абразија

Зајакнување: Засилување на текстилна и спирална жица

Температура: -20 ° C до + 120 ° C

Безбедносен фактор: 3: 1

Апликација за црево за храна од FDA

Црево за храна - или црево за вшмукување и испорака - треба да изберете за деловна индустрија во храна зависи од три работи: производи што поминуваат низ цревото, температура на производите и работен притисок со кој работите. Оваа цевка за црево за храна со нитрил се користи за пренесување на млеко, мрсна храна, масни масла, животински масла и сл. Ако сте во таква индустрија, разгледајте го ова црево за храна.

Карактеристики на цревото за храна на ФДА

Цревото за храна на ФДА ги исполнува строгите 3 санитарни упатства за храна и стандардите за чистота и квалитет на ФДА. За да се зачува интегритетот и вкусот на прехранбените производи, цревата за храна се направени од невкусни, без мирис, нетоксични и неметални материјали.

Евергуд цревото за храна е специјално формулирано за да издржи на околината за преработка на храна, вклучително и изложеност на средства за дезинфекција и чести процедури за чистење. Цревата за храна се исто така дизајнирани да толерираат груби услови на ракување и високи температури кои често се среќаваат при вакви апликации.

food grade hose supplier
Бренд на црево
Евергуд
chat Comments (0)