црево за пијалок
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Цевка за црева за пијалоци и храна

Храната и пијалоците можат неповолно да реагираат со одредени видови материјали, што резултира во производство на опасни хемикалии и киселини што можат да влијаат на безбедноста и квалитетот на производот. Поради оваа причина, цревата за храна Evergood се изработени од нетоксични и неметални материјали кои се спротивставуваат на овие типови реакции.

  • завиткајте
  • спирален
  • сина
  • зелена
  • бело
  • ОЕМ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цевките за црево за храна

Црево InnerTube: Безбедна EPDM синтетичка гума

Капак на цревото: Безбедна EPDM синтетичка гума, временски прилики, озон, отпорен на абразија

Зајакнување: Засилување на текстилна и спирална жица

Температура: -40 ° C до + 150 ° C

Безбедносен фактор: 3: 1

Апликација за цевки за црева за храна

Црево за храна - или црево за вшмукување и испорака - треба да изберете за деловна индустрија во храна зависи од три работи: производи што поминуваат низ цревото, температура на производите и работен притисок со кој работите. Оваа цевка за црево со храна EPDM се користи за време на ладење, ладна или топла вода, вино, пиво, сок, итн. Ако сте во таква индустрија, разгледајте го ова црево за храна.

Карактеристики на цевките за црево за храна

Цевките за црева за храна ги исполнуваат строгите 3 санитарни упатства за чистота и квалитетот на ФДА. Зачувување на интегритетот и вкусот на прехранбените производи, цевките за црева за храна се направени од материјали без вкус и без мирис.

Евергуд цевката за црева за храна е специјално формулирана за да ја издржи околината за преработка на храна, вклучително и изложеност на средства за дезинфекција и чести процедури за чистење. Цревата за храна се исто така дизајнирани да толерираат груби услови на ракување и високи температури кои често се среќаваат при вакви апликации.

Хемиска отпорност: Храната и пијалоците може да реагираат неповолно со одредени видови материјали, што резултира во производство на опасни хемикалии и киселини кои можат да влијаат на безбедноста и квалитетот на производот. Поради оваа причина, цевката за црева за јадење Evergood е изработена од нетоксични и неметални материјали кои се спротивставуваат на овие типови реакции.

food grade hose suppliers
chat Comments (0)