снабдувач на индустриско црево
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за вшмукување вода

Гумено црево за вшмукување и испуштање на вода е изработено од највисок квалитет на соединение гума. Има добра флексибилност со долг работен век и најдобра цена на Fob. Наменет за притисок на вшмукување и празнење при ракување со отпадни води, отпадна вода итн.

 • завиткајте
 • брановидни
 • спирален
 • црна
 • 3/4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за вшмукување вода

 • Внатрешна цевка за црево за вшмукување вода: црна синтетичка гума
 • Зајакнување: синтетички кабел со висока јачина и спирала)
 • Капак на цревото за вшмукување вода: црна, завиткана завршна синтетичка гума

Карактеристично црево за вшмукување вода

 • Цревото за вшмукување вода е меко во флексибилност и против стареење.
 • Фино отпорно на абење
 • Силен отпорен на удар
 • Отпорен на тврдо време
 • Отпорен на цврст озон
 • Добро во вшмукување и испуштање на позитивниот и негативниот притисок. Перформансите на цревото за вшмукување вода остануваат добри дури и под притисок од -80kpa (600мм жива) при вакуум. Притисокот на пукање на цревото за вшмукување вода е 3 пати или дури поголем од работниот притисок.

Апликација за црево за вшмукување вода

 • Цревото за вшмукување вода може да се користи за вшмукување канализација, отпадна вода, итн., При нормална температура и општа неутрална течност.
 • Се користи за вшмукување и испуштање на вода и не-корозивни флуиди што се користат на преносни пумпи од страна на изведувачи, каменоломи и рудници.
industrial water suction hose
Бренд на црево
Евергуд
Име на производот
Црево за вшмукување вода
Место на потекло
Кина
Материјал
гума
Најголем попуст на хидраулични црева
Поддршка
Пакување
Бела, сина, жолта, транспарентна, итн
chat Comments (0)