црево за испорака на вшмукување масло
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за испуштање нафта од 150 PSI

висококвалитетно празнење на вшмукување масло од 150 PSI Цревото е супер отпорно на сите видови нафта и мешани производи, ароматична содржина до 50%. Неговата внатрешна обвивка е мазна, и има хомогена дебелина и е целосно отпорна на воздушни меури, порозност и разделување.

 • завиткајте
 • спирала
 • црна
 • ОЕМ
 • 3/4
 • 1
 • 2

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за испуштање нафта од 150 PSI

 • Цевка: Црна, мазна, нитрилна гума
 • Зајакнување: Мулти поставува синтетичка ткаенина со висока јачина, жица од хеликс и бакарна жица
 • Навлака: Црна, завиткана површина, синтетичка гума CR
 • Температура : -20 ° C до + 80 ° C

Најдобро црево за вшмукување и празнење масло од 150 psi за да и помогнете на вашата работа. Тие имаат висококвалитетна гумена внатрешна обвивка што го прави високо отпорен на сите видови нафта и мешани производи. Неговата внатрешна обвивка е мазна, и има хомогена дебелина и е целосно отпорна на воздушни меури, порозност и разделување. Цревото за вшмукување и празнење на маслото од 150 psi има силни и цврсти плочки (гума) кои се импрегнирани со ткаен текстил кој има спирално вградена челична жица.

Покрај тоа, влакно од бакарна жица е поставена помеѓу арматурните цевки првенствено за да се осигура дека има електричен континуитет.

Апликација за црево за испуштање нафта од 150 PSI

Цревото за вшмукување и празнење на маслото од 150 PSI е широко користено во автомобилски и индустриски апликации кои бараат хемиска отпорност. Се препорачува за пренос на ароматична содржина до 50% или неароматични јаглеводороди течности. Типични апликации вклучуваат пренос на гориво и лубрикант, линии за пренос на гас, бензински и петрохемиски цевки. Има добри општи индустриски својства.

Карактеристично црево за испуштање нафта од 150 PSI

 1. високо отпорен на масло
 2. Силен отпорен на удар
 3. Фино отпорно на абење
 4. Тешко отпорно на временски услови
 5. Цврст отпорен на озон
 6. Има добра флексибилност и лесен за ракување

industrial hose supplier
chat Comments (0)