цевка за црево за вшмукување масло
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Цевка за испуштање на маслото од 300 PSI

Супериорно црево за вшмукување и празнење масло 300PSI, развиено за пополнување апликации со јаглеводородни горива и минерални масла со ароматична содржина од максимум 50% волумен. Високо квалитетна внатрешна цевка има супер отпорност на масла, воздушни плускавци, порозност, разделувања итн.

 • завиткајте
 • спирален
 • црна
 • ОЕМ
 • 3/4
 • 1
 • 1.5
 • 2
 • 3

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цевката за испуштање на црево за испуштање на маслото од 300 PSI

 • Цевка: Црна, мазна, нитрилна гума
 • Зајакнување: Мулти поставува синтетичка ткаенина со висока јачина, жица од хеликс и бакарна жица
 • Навлака: Црна, завиткана површина, синтетичка гума CR
 • Температура : -20 ° C до + 82 ° C

Најдобра цевка за црево за вшмукување и празнење отпорна на маслото од 300 PSI со висококвалитетна гумена внатрешна обвивка што ја прави високо отпорна на сите видови нафта и мешани производи. Неговата внатрешна обвивка е мазна, и има хомогена дебелина и е целосно отпорна на воздушни меури, порозност и разделување. Цевките за црево за вшмукување и празнење на маслото од 300 PSI имаат силни и цврсти гумени плочки кои се импрегнирани со ткаен текстил кој има спирално вградена челична жица.

Покрај тоа, влакно од бакарна жица е поставена помеѓу арматурните цевки првенствено за да се осигура дека има електричен континуитет.

Апликација за цевки за црево за испуштање на маслото од 300 PSI

Цревото за вшмукување и празнење на маслото од 300 PSI е широко користено во автомобилски и индустриски апликации кои бараат хемиска отпорност. Се препорачува за пренос на ароматична содржина до 50% или неароматични јаглеводороди течности. Типични апликации вклучуваат пренос на гориво и лубрикант, линии за пренос на гас, бензински и петрохемиски цевки. Има добри општи индустриски својства.

Карактеристично е цевката за црево за испуштање на маслото од 300 PSI

 1. високо отпорен на масло
 2. Силен отпорен на удар
 3. Фино отпорно на абење
 4. Тешко отпорно на временски услови
 5. Цврст отпорен на озон
 6. Има добра флексибилност и лесен за ракување

oil suction pipe
Бренд на црево
Евергуд
Место на потекло
Кина
Материјал
гума
chat Comments (0)