црево за природен гас
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за природен гас

Евергудното црево за природен гас се применува за шпорет на гас, циркулација на течен гас или гасно гориво, гас ТНГ. Тоа е сигурно, силно и издржливо црево за природен гас и лесен за употреба.

 • сина
 • црвено
 • црна
 • жолто
 • ОЕМ
 • 1/4
 • 3/4
 • 3/8
 • 1/2

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за природен гас

 • Цевка од црево: СБР гумена гума
 • Зајакнување: Еден слој на ткаени арматури од влакна
 • Навлака: синтетичка гума SBR
 • Постојана работа: -30 ℃ - + 90

Примена на црево за природен гас

Црево за природен гас е погодно за пренесување на течен или гасен гас, MPS (мешавина од пропилен-пропадиен), природен гас (CNG), метан (CH4) итн.

Карактеристично црево за природен гас

 1. Фино отпорно на абење
 2. Силен отпорен на удар
 3. Отпорен на тврдо време
 4. Отпорен на цврст озон
 5. Мека во флексибилноста
 6. Лесно е да се инсталира
 7. долготраен работен век
gas hose
chat Comments (0)