суво цементно црево
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црно црево за суво големо количество

Ситно цементно црево со голема отпорност на абење има животен век околу 3-5 пати повисок од оној на многу кинески и руски колеги цементно црево.

 • завиткајте
 • сина
 • црна
 • ОЕМ
 • 3/4
 • 3/8
 • 1/2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 6
 • 8

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за суво масовно цемент

Цевка: црна, мазна, NR синтетичка гума

Зајакнување: синтетичка ткаенина со многу висока јачина

Навлака: црна, NR синтетичка гума отпорна на абење

Температура: -20 ºC + 80ºС

Црно црево за суво масовно  Апликација

Цревото за празнење на сув рефусен цемент е дизајнирано специјално за пренос на сув цемент, вар, камче и други абразивни материјали. Ова црево не треба да се користи за испумпување на кашеста маса од бетон или кал, туку за пренесување на сув материјал од изворот.

Карактеристики на цевкото црево за суво масовно

 • Високо отпорна на абење
 • Силен отпорен на удар
 • Отпорен на тврдо време
 • Отпорен на цврст озон
 • Супер анти-стареењето
Bulk cement hose
chat Comments (0)