црево за пескарење
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за пескарење

Црево за пескарење со висока отпорност на абразија е погодно и за низок и за висок работен притисок. Тоа е абразивна изведба еднаква на 2 или 3 пати од традиционалните цевки за црево за пескарење.

 • завиткајте
 • црна
 • ОЕМ
 • 3/4
 • 1/2
 • 5/8
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 6
 • 8

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за пескарење

Цевка: црна, мазна, NR синтетичка гума

Зајакнување: синтетичка ткаенина со многу висока јачина

Навлака: црна, NR синтетичка гума отпорна на абење

Температура: -20 ºC + 80ºС

Апликација за црево за пескарење

Црево за пескарење, наречено и гумено црево од песок и флексибилно црево за експлозија на армиран песок, тоа е вид на црево за вшмукување и празнење за минирање на песок со машина за компресија на воздухот. Цревото за пескарење е широко користено во вода и електрична енергија, рударска индустрија, воена одбрана и други полиња за дерустирање, мелиорација на песок и други апликации, како што се пренесување песок, чакал и други рефус материјали.

Карактеристично црево за пескарење

 • отпорен на висок притисок
 • висока цврстина
 • Силен отпорен на удар
 • Отпорен на тврдо време
 • Отпорен на цврст озон
 • Супер анти-стареењето
 • Силно отпорен на абразија, абразивната изведба е еднаква на 2 или 3 пати од традиционалните цевки за црево за пескарење.

sandblasting hose
chat Comments (0)