црево за хемиско пренесување
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Хемиско црево за трансфер на EPDM

Хемиско црево за трансфер на EPDM се користи за испуштање на умерено корозивни хемикалии со добра флексибилност. Тие нема да го загадат производот што се транспортира . Најдобра цена и висок квалитет што вреди да го изберете!

  • завиткајте
  • брановидни
  • сина
  • зелена
  • бело
  • ОЕМ
  • 1
  • 2
  • 3

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за пренесување хемиски EPDM

Црево InnerTube: високо квалитетна EPDM синтетичка гума

Капак на цревото: Безбедна EPDM синтетичка гума, временски прилики, озон, отпорен на абразија

Зајакнување: Текстилно засилување

Температура: -40 ° C до + 150 ° C

Безбедносен фактор: 3: 1

Апликација за црево за хемиско пренесување EPDM

Хемиско црево за трансфер се користи за испуштање на умерено корозивни хемикалии: кетони, алкохоли и киселини. За истовар на заливи на патишта, железнички цистерни и товарни пловни објекти.

Карактеристики на цревото за пренесување хемиски EPDM

Евергудното хемиско црево за трансфер има одлична отпорност на корозија и абење. Многу добра механичка цврстина. Може да се исчисти на пареа на + 130 ° C во текот на 30 минути. Може да биде опремен со многу видови спојки.

chemical resistant hose
chat Comments (0)