uhmwpe хемиско црево
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Хемиско црево за трансфер на UHMWPE

Evergood UHMW PE хемиско црево за трансфер може да издржи над 95% од најчесто користените хемикалии, растворувачи и киселини. Конструкцијата на хемиско црево UHMWPE обезбедува отпорност на свиткување и флексибилност.

  • завиткајте
  • брановидни
  • сина
  • зелена
  • бело
  • ОЕМ
  • 1
  • 2
  • 3

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за пренесување на хемиски UHMW PE

Црево InnerTube: високо квалитетно UHMWPE + EPDM

Капак на цревото: синтетичка гума EPDM

Зајакнување: Текстилно засилување

Температура: -40 ° C до + 120 ° C

Безбедносен фактор: 3: 1

Апликација за хемиско пренесување на црево UHMW

Хемиско црево за трансфер се користи за испорака на високо корозивни хемикалии, како што се киселина, алкали. растворувачи, течности и сл.

Карактеристики на цревото за трансмисија на хемиски UHMW

Evergood UHMW PE хемиско црево за трансфер (полиетилен со ултра висока молекуларна тежина) е дизајнирано да издржи над 95% од најчесто користените хемикалии, растворувачи и киселини. Тие нема да го загадат производот што се транспортира. Конструкцијата на хемиско црево UHMWPE обезбедува отпорност на свиткување и флексибилност.

chemical hose suppliers
chat Comments (0)