Црево за испуштање на маслото од 225 PSI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за испуштање на маслото од 225 PSI

Многу флексибилно и лесно црево за вшмукување и празнење отпорно на масло 225 PSI за употреба во камиони со цистерна и други општи индустриски операции за пренос на течност. 100% добар отпорен на масла, воздушни плускавци, порозност, разделувања итн.

 • завиткајте
 • спирален
 • црна
 • ОЕМ
 • 3/4
 • 1
 • 1.5
 • 2
 • 3

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за испуштање нафта од 225 PSI

 • Цевка: Црна, мазна, нитрилна гума
 • Зајакнување: Мулти поставува синтетичка ткаенина со висока јачина, жица од хеликс и бакарна жица
 • Навлака: Црна, завиткана површина, синтетичка гума CR
 • Температура : -20 ° C до + 80 ° C

Најдобро црево за вшмукување и празнење отпорно на масло 225 PSI со висококвалитетна гумена внатрешна обвивка што го прави високо отпорен на сите видови нафта и мешани производи. Неговата внатрешна обвивка е мазна, и има хомогена дебелина и е целосно отпорна на воздушни меури, порозност и разделување. Цревата за вшмукување и празнење на маслото од 225 PSI имаат силна и цврста подлога (гума) кои се импрегнирани со ткаен текстил кој има спирално вградена челична жица.

Покрај тоа, влакно од бакарна жица е поставена помеѓу арматурните цевки првенствено за да се осигура дека има електричен континуитет.

Апликација за црево за испуштање нафта од 225 PSI

Цревото за вшмукување и празнење на маслото од 225 PSI е широко користено во автомобилски и индустриски апликации кои бараат хемиска отпорност. Се препорачува за пренос на ароматична содржина до 50% или неароматични јаглеводороди течности. Типични апликации вклучуваат пренос на гориво и лубрикант, линии за пренос на гас, бензински и петрохемиски цевки. Има добри општи индустриски својства.

Карактеристично црево за испуштање нафта од 225 PSI

 1. високо отпорен на масло
 2. Силен отпорен на удар
 3. Фино отпорно на абење
 4. Тешко отпорно на временски услови
 5. Цврст отпорен на озон
 6. Има добра флексибилност и лесен за ракување

oil suction hose suppliers
Бренд на црево
Евергуд
Место на потекло
Кина
Материјал
гума
chat Comments (0)