сопствени хидраулични црева
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Прилагодено хидраулично црево

 • плетенка
 • спирала
 • 1
 • 2
 • 4
 • 6
 • 1/4
 • 3/4
 • 3/8
 • 1/2
 • 1

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Како да се прилагоди хидраулично црево

Правилниот избор на хидраулично црево е првиот чекор во превентивното одржување. Изборот на најдобро црево за апликацијата ќе ви овозможи да го добиете максималниот животен век од цревото за најдобра вредност. При избор на правилно хидраулично црево, ПЛС ги сметаат големината, температурата, примената, материјалот што се пренесува, притисокот, крајните барања, испораката) итн., Како ваш водич.

Прилагодена должина на хидрауличното црево

Црвените хаш-ознаки се репрезентативни на мерењето на Вкупната должина во 3 вообичаени склопови на хидраулични црева. Ние мериме од крајот на машката фитинг до центарот на аголната женска фитинг. За понатамошни прашања, ве молиме контактирајте го нашиот тим за продажба.

прилагодено хидраулично црево со хидраулични арматури

Прилагодено ориентирање на хидраулично поставување

Ориентацијата за поставување црево се мери во насока на стрелките на часовникот. Погледнете го должината на цревото со најоддалеченото поставување далеку од прегледникот (0 степени) и најблискиот плакар за поставување на гледачот (агол на ориентација во степени). Користете ја илустрацијата подолу како препорака кога разговарате со нашиот персонал за склопот на хидраулични црева.

прилагодено хидраулично фитинг

Хидрауличните црева и приклучоци може да се соберат според вашите прецизни спецификации. На Evergood, имаме домашен капацитет за прилагодени склопови на црева со трајни, стегнати краеви на цревата. Секое собрание на цревото е направено според вашите спецификации и секое црево се тестира за обезбедување на квалитет.

custom hydraulic hose
chat Comments (1)