Производител на хидраулични гумени цевки за црева со висок притисок во Кина за тешка индустрија

Хидраулично црево

Еве фабрика за хидраулични црева во Кина. Производител на хидраулични цевки за црева со висок притисок на EN 856 4SH, EN 856 4SP, SAE 100 R12, SAE 100R13, SAE 100 R15, SAE 100 R1AT, SAE 100 R2AT, EN 857 1sc, EN 857 2sc, итн. Можеме да снабдуваме хидраулична цевка од стандардот SAE до стандардот DIN, стандардот Janpanese до GB стандардот . Сите хидраулични црева под притисок може да се применат на машини за кран, багер, ви forушкар, камион, трактор, итн. Ние се рангираме на врвот меѓу производителите на хидраулични црева и целото црево е директна фабричка цена со супериорен квалитет.

Како водечки производител на хидраулични црева, нашето месечно производство е огромно. Можеме да добиеме добра цена на сирова гума од другите за да ја направиме нашата цена на хидрауличното црево поконкурентна. Ако не знаете како да изберете добри производители на цевки за хидраулични црева или не знаете каде да купите хидраулични црева во Кина, не двоумете се да контактирате со нас!

Хидраулична фабричка опрема DIN EN 853 2SN / SAE100 R2 AT
Како водечка фабрика за хидраулични црева, ние користиме гумена марка Кореја LG за производство. Строгата контрола на квалитетот може да гарантира истекување на цревото и 100% отпорен на масло, отпорен на импулси, отпорен на абење итн. Долгиот век на траење на хидрауличното црево ви помага да ги намалите шансите за поправка .
Напојување на хидраулични црева DIN EN853 1SN / SAE 100 R1AT
Водечки производител на хидраулични црева плетени во жица во Кина поддржува прилагодено хидраулично црево за sae 100 r1 at / en 853 1sn. Компактната структура на цревото може да го намали ризикот од истекување на цревото и да нема повеќе грижи за тоа како да го поправите. Само треба 20-35 дена да се испраќаат по море на пазарот во Аиса. Овде можете да најдете најдобар производител на хидраулични црева со резонантна цена и супериорен квалитет .
Хидраулично црево со висок притисок DIN 20023 4SH / EN 856 4SH
Екстремно 4 жично хидраулично црево со висок притисок: Din 20023 4sh / En 856 4sh, добар анти-импулс, отпорен на пламен, отпорен на корозија, Сите хидраулични црева под притисок поминуваат ISO, MSHA, MA, CE. итн, сертификати. Фабричка цена, првокласен квалитет . Достоен е за купување.
Хидраулично црево со висок притисок DIN 20023 4SP / EN 856 4SP
Висок притисок антимилиони импулсни хидраулични црева EN стандард и DIN стандард 4sp. 1 година гаранција , не грижете се за поправка на хидраулични црева. Добра флексибилност, високо анти-корозивна, анти-абразивна, анти-стареењето, итн.
Хидраулично црево DIN EN 857 2SC
Хидраулично црево со висок притисок против милион импулси. 1 година гаранција , не грижете се за поправка на хидраулични црева. Добра флексибилност, високо анти-корозивна, анти-абразивна, анти-стареењето, итн.
Хидраулично црево за плетенка од жица DIN EN 857 1SC
Компактен структура со една жица плетенка EN 857 1SC хидраулична конструкција на црево. Добра флексибилност, високо анти-абразија, анти-корозија, подолг век на траење. Супериорен квалитет, фабричката цена е вашиот најдобар избор.
Текстилно црево за хидраулично масло за плетенка SAE 100 R6 DIN EN854 1TE
Линии на хидраулични црева за враќање и вшмукување на притисок SAE 100 R6, добро анти-истекување, 100% добра отпорна на масло, анти-стареење, анти-корозија. Фабричка цена, супериорен квалитет, контактирајте не наскоро!
Масовно хидраулично црево SAE 100 R16
Хидраулично црево плетено со навојна жица SAE 100 R16 100% проверено пред испорака. Внатрешна цевка високо отпорна на масло , компактна и мека структура на цревото, фабричка цена, еве го најдоброто купување преку Интернет.
3000 PSI Хидраулично црево SAE 100 R17
3000 psi жично плетено хидраулично црево SAE 100 R17, внатрешна цевка со висока отпорност на масло, структура на меко црево, компактна примена на жица, фабричка цена, 100% проверена пред испорака. еве го вашиот најдобар избор.