црево за испорака на гориво
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Црево за испорака на гориво дизел

Висококвалитетното црево за испорака на дизел гориво не се расипува кога е во постојан контакт со гориво, дизел, бензин, итн., И обезбедува отпорност на продирање на јаглеводороди. 100% супер отпорен на масло и лесен за инсталирање.

 • мазна
 • сина
 • црвено
 • црна
 • жолто
 • ОЕМ
 • 1/4
 • 3/4
 • 3/8
 • 1/2
 • 5/8
 • 1

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Структура на цревото за испорака на гориво дизел

 • Цевка за црево за масло: црна соединение од нитрил гума
 • Зајакнување: високотегнато синтетичко предиво со плетенка од текстил
 • Покривка: црна или мазна неопрен гума во боја
 • Температура: -40 ° C + 100 ° C

Внатрешниот нитрилен слој на цревото отпорен на масло не се распаѓа кога е во постојан контакт со гориво, дизел, бензин и сл., И обезбедува отпорност на продирање на јаглеводороди. Средниот слој на ткаениот текстил додава механичка цврстина за да ги издржи работните притисоци. Подебелиот надворешен капак често се прави од CR (Neoprene) и обезбедува заштита на температурата, отпорност на абразија и ги намалува трошоците за изградба.

Апликација за црево за испорака на гориво

Квалитетно црево отпорно на масло што се користи во системи за гориво како бензин, дизел гориво, исто така погодно за товарење и истоварување на резервоари, автомобили, рафинирање на нафта и индустрии поврзани со нафта, итн

Карактеристично црево за испорака на гориво

 1. Добар отпорен на масло
 2. Фино отпорно на абење
 3. Силен отпорен на удар
 4. Отпорен на тврдо време
 5. Отпорен на тврд озон
 6. Супер отпорна на топлина
 7. Има добра флексибилност и лесен е за употреба и овозможува разноврсност на инсталацијата

Oil resistant hose
Бренд на црево
Евергуд
Место на потекло
Кина
Материјал
гума
chat Comments (0)