производители на мазни r1 хидраулични црева
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мазна хидраулична цевка за црева SAE 100 R1AT EN 853 1SN

Мазно хидраулично црево SAE 100 R1AT / 1SN, добра флексибилност, анти-онзонска, анти-абразија и плетено со жица . Поддржете OEM & ODM со најдобра цена .

 • мазна
 • плетенка
 • сина
 • црвено
 • црна
 • ОЕМ
 • 1/4
 • 3/4
 • 3/8
 • 1/2
 • 1

local_shipping Fast shipping, Evergood hose supports wholesale and OEM orders. 25-35 days for timely delivery. Contact us soon to get latest price. 

Мазна хидраулична цевка за црева SAE 100 R1AT EN 853 1SN

Мазна хидраулична црева R1AT / 1SN Конструкција

Цевка за црево: црна, отпорна на масло синтетичка гума.

Зајакнување: една жична плетенка висока затегнувачка челична жица.

Навлака: Снут, црна, масло и отпорна на абење синтетичка гума.

Опсег на температура: -40 ° C до +100 ° C (-40 ° F до +212 ° F).

Спецификација на мазно хидраулично црево R1AT / 1SN

Озонот е безбоен гас што се наоѓа во нашата атмосфера и често се концентрира околу електричната опрема, заварувачите и осветлувањето. Озонот може да реагира со материјали и да предизвика мали пукнатини, што со текот на времето може да доведе до проблем со изведбата на капакот на хидрауличното црево. Развојот или изборот на материјал е важен за ограничување на пукнатините, но пукнатините ќе се појават поради промена на обликот на површината. Погледнете ги вашите гуми како пример. Пукнатините генерално започнуваат во близина на натписот на брендот на гума затоа што е полесно да се започне пукнатина во тие области. Со оглед на тоа што завитканото капаче на хидрауличното црево има промени во површината, а хидрауличното црево со мазно покритие не, сите нешта се еднакви, мазното капаче на цревото треба да биде поотпорно на пукање предизвикано од изложеност на озон. Предност

Флексибилно мазно хидраулично црево SAE 100 R1AT / 1SN-OEM во боја

Хидрауличното црево SAE 100 R1AT / 1SN има мал радиус на свиткување и поддржува прилагодена боја на хидрауличното црево.

склоп на хидраулично црево

најдобра цена 3/8 во хидраулично гумено црево

Мазна хидраулична црева SAE 100 R1AT / 1SN Површина за сечење

SAE 100 R1AT / 1SN има униформа дебелина на wallидот и компактна висока затегнувачка челична жица

Црвена средна гума и црна средна гума за ваш избор.

најдобра цена хидраулична цевка од 1/4 инчи

hydraulic hose manufacturer
chat Comments (1)