Хидраулично црево за едножично плетење SAE 100 R1 1SN за пренос на притисок

SAE 100 R1 AT / EN 853 1SN

SAE 100 R1AT или EN 853 1SN е едножично плетено хидраулично црево главно погодно за пренесување на низок-среден притисок на хидраулични или течности на база на вода. Широко се користи на трактор, ви forушкар, камион, автомобилски делови итн.

SAE100 R1 AT / 1SN е составен од три дела: внатрешна цевка, арматура и надворешна цевка. Неговата внатрешна цевка е NBR, што го прави цревото супер отпорно на масла. Засилување на компактен жичен плетенка за да се гарантира цревото SAE 100R1 / 1SN да има висок работен притисок. Надворешната цевка е SBR синтетичка гума, фина отпорност на абење, отпорност на корозија, временска отпорност, отпорност на стареење итн.

SAE100 R1 / EN 853 1SN работната температура на цревото е -40 степени до +100 степени. Доколку ви треба посебна температура, фабриката Evergood може да прилагоди хидраулично црево според вашето барање.

Напојување на хидраулични црева DIN EN853 1SN / SAE 100 R1AT
Водечки производител на хидраулични црева плетени во жица во Кина поддржува прилагодено хидраулично црево за sae 100 r1 at / en 853 1sn. Компактната структура на цревото може да го намали ризикот од истекување на цревото и да нема повеќе грижи за тоа како да го поправите. Само треба 20-35 дена да се испраќаат по море на пазарот во Аиса. Овде можете да најдете најдобар производител на хидраулични црева со резонантна цена и супериорен квалитет .