4 жични спирални производители на хидраулични црева со висок притисок снабдуваат 4SH црево

DIN 20023 4SH / EN 856 4SH

Evergood како водечки производители на хидраулични црева снабдуваат EN 856 4SH / DIN 20023 4SH хидраулично црево со висок притисок засилено со 4 спирални челични жици се користи за импулсни апликации на багери, кран, ви forушкар и рударска машина.

Evergood е рангиран во топ 10 меѓу производителите на хидраулични црева, произведувајќи квалитетно хидраулично црево со висок притисок со добро запалено, против абразија, отпорно на масло, против истекување, исклучително висок притисок итн

Доколку сакате да добиете директна фабричка цена од производителите на хидраулични црева, не двоумете се да контактирате со нас. Ние го поддржуваме OEM хидрауличното црево со висок притисок со најдобра цена и можеме да понудиме топла 24/7 мрежна вредна услуга. Вие сте заслужени да го поседувате.

Хидраулично црево со висок притисок DIN 20023 4SH / EN 856 4SH
Екстремно 4 жично хидраулично црево со висок притисок: Din 20023 4sh / En 856 4sh, добар анти-импулс, отпорен на пламен, отпорен на корозија, Сите хидраулични црева под притисок поминуваат ISO, MSHA, MA, CE. итн, сертификати. Фабричка цена, првокласен квалитет . Достоен е за купување.