Врвните производители на хидраулични црева снабдуваат хидраулични црева и индустриски црева за индустриите

Индустрии

Ние сме врвни производители на хидраулични црева во Кина кои снабдуваат хидраулични црева и индустриски црева за механичко и индустриско инженерство.

Како водечки производители на хидраулични црева, нашите услуги вклучуваат градежништво, земјоделство, храна и пијалоци, нафта и гас, ракување со материјали, море, перење и чистење итн.

Ако исполнувате некој проблем во текот на целата индустриска примена, pls контактирајте не слободно. 24/7 професионална услуга преку Интернет ќе ви обезбеди најдобри производители на хидраулични црева што ви требаат.

Хемиско црево за вшмукување и испорака на UHMW
Хемиското вшмукување и испорака на UHMWPE е дизајнирано да издржи над 95% од сите најчесто користени хемикалии, растворувачи и киселини. Тие нема да го загадат производот што се транспортира. Конструкцијата на хемиско црево UHMWPE обезбедува отпорност на откачување, можност за целосна вшмукување и флексибилност.
Црево за одделение за храна од гума од ФДА
Цевката за црева за храна од ФДА ги исполнува строгите 3А санитарни упатства, како и стандардите за чистота и квалитет што ги спроведува ФДА. Масовно црева за храна на ФДУ Поддршка на услугата OEM и голем попуст на цената.
Хидраулична фабричка опрема DIN EN 853 2SN / SAE100 R2 AT
Како водечка фабрика за хидраулични црева, ние користиме гумена марка Кореја LG за производство. Строгата контрола на квалитетот може да гарантира истекување на цревото и 100% отпорен на масло, отпорен на импулси, отпорен на абење итн. Долгиот век на траење на хидрауличното црево ви помага да ги намалите шансите за поправка .
Црево за хемиско вшмукување и испорака на ЕПДМ
Евергум хемиско црево за вшмукување и испорака има одлична отпорност на корозија и абење. Многу добра механичка цврстина . Висока затегнувачка челична жица може да оптоварува многу висок притисок со супер хемиска структура на цревото.
Цевка за црева за пијалоци и храна
Храната и пијалоците можат неповолно да реагираат со одредени видови материјали, што резултира во производство на опасни хемикалии и киселини што можат да влијаат на безбедноста и квалитетот на производот. Поради оваа причина, цревата за храна Evergood се изработени од нетоксични и неметални материјали кои се спротивставуваат на овие типови реакции.
Црево за испорака на гориво дизел
Висококвалитетното црево за испорака на дизел гориво не се расипува кога е во постојан контакт со гориво, дизел, бензин, итн., И обезбедува отпорност на продирање на јаглеводороди. 100% супер отпорен на масло и лесен за инсталирање.
Напојување на хидраулични црева DIN EN853 1SN / SAE 100 R1AT
Водечки производител на хидраулични црева плетени во жица во Кина поддржува прилагодено хидраулично црево за sae 100 r1 at / en 853 1sn. Компактната структура на цревото може да го намали ризикот од истекување на цревото и да нема повеќе грижи за тоа како да го поправите. Само треба 20-35 дена да се испраќаат по море на пазарот во Аиса. Овде можете да најдете најдобар производител на хидраулични црева со резонантна цена и супериорен квалитет .
EN 853 1SN Црево за пареа
Супер отпорно на топлина EN 853 1SN црево за пареа може безбедно да работи под висок притисок. Масовно црево за пареа поддржува сопствена боја на црево, температура, работен притисок со најдобра цена.
Црево за кислород
Најдобра цена Оксген цревото е мала тежина, анти-трескање и анти-абење. Има црвени и сини бои, наменети за апликации за заварување со гас со оксид-гориво.