Флексибилни добавувачи на црева за вшмукување и испорака нудат најдобро решение за црево за вас

Хемиско црево

Ние сме врвни добавувачи на хемиски црева, специјализирани за хемиско отпорно црево за вшмукување и испорака. Евергум хемиско црево за вшмукување се спроведува со жица од не'рѓосувачки челик, добра анти-уривачка, анти-хемиска корозија . Нашите црева за испорака на хемикалии се применуваат со висок затегнувачки текстил за да се направи цревото помеко и силно .

Како водечки добавувачи на хемиски црева, имаме строга контрола на квалитетот за да направиме хемиски црева добро да пренесуваат киселини, хемикалии, растворувачи и нафтени производи. Безбедносен фактор 4: 1 на одбрани црева (рафал: работен притисок), исклучително стареење, атмосферски влијанија и отпорност на топлина резултираат во побезбедна работа и подолг век на траење на цревото .

Ако не знаете како да изберете добавувачи на хемиски црева, pls дојдете овде. Нашите хемиски црева се продаваат во ОАЕ, Филипини, САД, Велика Британија, Канада, Австралија, итн. 24/7 Интернет професионална услуга и најдобро хемиско црево Цена во вредност од вашата соработка!

Хемиско црево за вшмукување и испорака на UHMW
Хемиското вшмукување и испорака на UHMWPE е дизајнирано да издржи над 95% од сите најчесто користени хемикалии, растворувачи и киселини. Тие нема да го загадат производот што се транспортира. Конструкцијата на хемиско црево UHMWPE обезбедува отпорност на откачување, можност за целосна вшмукување и флексибилност.
Црево за хемиско вшмукување и испорака на ЕПДМ
Евергум хемиско црево за вшмукување и испорака има одлична отпорност на корозија и абење. Многу добра механичка цврстина . Висока затегнувачка челична жица може да оптоварува многу висок притисок со супер хемиска структура на цревото.
Хемиско црево за трансфер на EPDM
Хемиско црево за трансфер на EPDM се користи за испуштање на умерено корозивни хемикалии со добра флексибилност. Тие нема да го загадат производот што се транспортира . Најдобра цена и висок квалитет што вреди да го изберете!
Хемиско црево за трансфер на UHMWPE
Evergood UHMW PE хемиско црево за трансфер може да издржи над 95% од најчесто користените хемикалии, растворувачи и киселини. Конструкцијата на хемиско црево UHMWPE обезбедува отпорност на свиткување и флексибилност.