Црево за топла вода

Квалитетно црево за топла вода препорачано за операции за чистење со услуги за миење на заситена пареа и топла вода. Дизајнот на цревото за вода со висока температура обезбедува добра структура на цревото со отпорност на топлина , што го прави цревото за топла вода идеално за млечни индустрии, кремари и постројки за преработка на храна за безбедно работење.

Опсегот на температура на цревото за вода со висока температура е 40ºC / + 164ºC (-40ºF / 327ºF) . За низок работен притисок, доволно е засилно текстилно засилување. За висок работен притисок, цревото за топла вода е засилено со челична жица.

Големо количество поддршка за прилагодено црево за топла вода според бренд, боја, специјални апликации, итн. Добра големопродажна цена во фабриката, брза испорака и 7/24 услуга преку Интернет, вредна за вашата соработка!

EN 853 1SN Црево за пареа
Супер отпорно на топлина EN 853 1SN црево за пареа може безбедно да работи под висок притисок. Масовно црево за пареа поддржува сопствена боја на црево, температура, работен притисок со најдобра цена.