Braided Hydraulic Hose

Braided Hydraulic Hose

Хидраулично црево за плетенка од жица DIN EN 857 1SC
Компактен структура со една жица плетенка EN 857 1SC хидраулична конструкција на црево. Добра флексибилност, високо анти-абразија, анти-корозија, подолг век на траење. Супериорен квалитет, фабричката цена е вашиот најдобар избор.
Напојување на хидраулични црева DIN EN853 1SN / SAE 100 R1AT
Водечки производител на хидраулични црева плетени во жица во Кина поддржува прилагодено хидраулично црево за sae 100 r1 at / en 853 1sn. Компактната структура на цревото може да го намали ризикот од истекување на цревото и да нема повеќе грижи за тоа како да го поправите. Само треба 20-35 дена да се испраќаат по море на пазарот во Аиса. Овде можете да најдете најдобар производител на хидраулични црева со резонантна цена и супериорен квалитет .
Хидраулична фабричка опрема DIN EN 853 2SN / SAE100 R2 AT
Како водечка фабрика за хидраулични црева, ние користиме гумена марка Кореја LG за производство. Строгата контрола на квалитетот може да гарантира истекување на цревото и 100% отпорен на масло, отпорен на импулси, отпорен на абење итн. Долгиот век на траење на хидрауличното црево ви помага да ги намалите шансите за поправка .
Текстилно црево за хидраулично масло за плетенка SAE 100 R6 DIN EN854 1TE
Линии на хидраулични црева за враќање и вшмукување на притисок SAE 100 R6, добро анти-истекување, 100% добра отпорна на масло, анти-стареење, анти-корозија. Фабричка цена, супериорен квалитет, контактирајте не наскоро!