Плетена цевка за црево отпорна на масло 100% фабрика добра цена висок квалитет за продажба

Плетено црево отпорно на масло

Тука се врвни добавувачи на индустриски црева, специјализирани за црево отпорно на масло. Нашето плетено црево за масло може да пренесе бензин, дизел гориво, лубриканти, минерални масла итн.

Евергудното црево отпорно на масло се применува со текстил со висока затегнатост . Конструкцијата на цревото за масло од плетенка го намалува откатувањето и извртувањето при намотување. Мазниот капак на цревото за масло има мала отпорност на влечење д.

Услуга OEM & ODM со поддршка на рефус црево за масло, може да се понуди попуст за нарачки за големо црево на масло за црево.

Ако имате какви било барања за сопствено црево за масло, pls слободно кажете ни. 24/7 услуга преку Интернет ви нуди најдобро решение отпорно на масло за црева!

Текстилно црево за хидраулично масло за плетенка SAE 100 R6 DIN EN854 1TE
Линии на хидраулични црева за враќање и вшмукување на притисок SAE 100 R6, добро анти-истекување, 100% добра отпорна на масло, анти-стареење, анти-корозија. Фабричка цена, супериорен квалитет, контактирајте не наскоро!
Црево за испорака на гориво дизел
Висококвалитетното црево за испорака на дизел гориво не се расипува кога е во постојан контакт со гориво, дизел, бензин, итн., И обезбедува отпорност на продирање на јаглеводороди. 100% супер отпорен на масло и лесен за инсталирање.