Добавувач на професионални цевки за индустриски црева нуди најдобра цена за индустријата за нафта и гас

Нафта и гас

Evergood е професионален добавувач на цевки за индустриско црево кои нудат квалитетно црево за индустријата за нафта и гас.

Нашите црева за нафта и гас ги минуваат сертификатите SGS, ISO, CE, итн. се продаваше добро во Нов Зеланд, Австралија, САД. ОАЕ и сл. Како искусен снабдувач на цевки за индустриско црево, Evergood обезбедува квалитетно црево за масло и црево за гас со најдобра цена за да помогне во примената на цревото.

Ако сакате да купите најдобро црево за нафтена и гасна индустрија, слободно оставете порака. Закон за одговорен добавувач на цевки за индустриско црево, 24/7 Интернет топла услуга може да помогне во решавање на прашања во индустријата за нафта и гас.

Црево за испорака на гориво дизел
Висококвалитетното црево за испорака на дизел гориво не се расипува кога е во постојан контакт со гориво, дизел, бензин, итн., И обезбедува отпорност на продирање на јаглеводороди. 100% супер отпорен на масло и лесен за инсталирање.
Црево за испуштање нафта од 150 PSI
висококвалитетно празнење на вшмукување масло од 150 PSI Цревото е супер отпорно на сите видови нафта и мешани производи, ароматична содржина до 50%. Неговата внатрешна обвивка е мазна, и има хомогена дебелина и е целосно отпорна на воздушни меури, порозност и разделување.
Црево за испуштање на маслото од 225 PSI
Многу флексибилно и лесно црево за вшмукување и празнење отпорно на масло 225 PSI за употреба во камиони со цистерна и други општи индустриски операции за пренос на течност. 100% добар отпорен на масла, воздушни плускавци, порозност, разделувања итн.
Цевка за испуштање на маслото од 300 PSI
Супериорно црево за вшмукување и празнење масло 300PSI, развиено за пополнување апликации со јаглеводородни горива и минерални масла со ароматична содржина од максимум 50% волумен. Високо квалитетна внатрешна цевка има супер отпорност на масла, воздушни плускавци, порозност, разделувања итн.
Црево со ТНГ Пропан
Цевката за испорака и трансфер на Evergood LPG / пропан е флексибилна и лесна лесна. Ги поминува CE и ISO сертификатите и има добра безбедност за употреба.
Црево за кислород
Најдобра цена Оксген цревото е мала тежина, анти-трескање и анти-абење. Има црвени и сини бои, наменети за апликации за заварување со гас со оксид-гориво.