Bestешка продажба на густо црево за вода со тешки гуми со најдобар квалитет на Амазон со фабричка цена

Индустриско црево за вода

Најдобра топла продажба на црево за вода со топла вода во Амазон. Гумениот материјал има подолг век на траење од ПВЦ цревото.

Тешкото црево за вода има голем опсег од 1/4 "до 12" . Флексибилно гумено црево за вода може да се примени на наводнување во градината, мијач на вода, индустриски апликации за вшмукување и испорака на вода итн.

Рефус црево за вода со големо количество може да се прилагоди во боја, покривка, работен притисок, температура, итн. И поддршка на попуст на фабричката цена .

Доколку ви треба цврсто црево за вода со тешки напори, не двоумете се да контактирате со нас, 24.07. Интернет професионална услуга отворена за вас во секое време.

Црево за вшмукување вода
Гумено црево за вшмукување и испуштање на вода е изработено од највисок квалитет на соединение гума. Има добра флексибилност со долг работен век и најдобра цена на Fob. Наменет за притисок на вшмукување и празнење при ракување со отпадни води, отпадна вода итн.
Црево за испуштање вода
Добро, отпорно црево за испуштање вода е меко во флексибилност. Поддржете боја на OEM, дебелина на wallидот, работен притисок, температура. Најдобра цена и брза достава.