Се продава фабричка цена Антимилионски импулс многу висок притисок хидраулично црево

Хидраулично црево со висок притисок

Evergood е врвен производител на хидраулични црева со висок притисок кој обезбедува 4-жично и 6-жично спирално хидраулично црево со исклучително висок притисок, што се применува на тешка опрема за во сурова околина.

Евергудниот работен притисок на хидрауличното црево со висок притисок може да се движи од 400 бари - 700 бари со супер квалитет на импулсот против милиони

Ако сакате да добиете директна фабричка цена , слободно контактирајте не. Масовно хидраулично црево за висок притисок поддржува сопствена услуга. Evergood како професионален производител на хидраулични црева ќе ви понуди 24/7 онлајн ценета услуга и најдобра цена!

Хидраулично црево со висок притисок DIN 20023 4SH / EN 856 4SH
Екстремно 4 жично хидраулично црево со висок притисок: Din 20023 4sh / En 856 4sh, добар анти-импулс, отпорен на пламен, отпорен на корозија, Сите хидраулични црева под притисок поминуваат ISO, MSHA, MA, CE. итн, сертификати. Фабричка цена, првокласен квалитет . Достоен е за купување.
Хидраулично црево со висок притисок DIN 20023 4SP / EN 856 4SP
Висок притисок антимилиони импулсни хидраулични црева EN стандард и DIN стандард 4sp. 1 година гаранција , не грижете се за поправка на хидраулични црева. Добра флексибилност, високо анти-корозивна, анти-абразивна, анти-стареењето, итн.
Хидраулично црево со висок притисок SAE 100 R12
Хидрауличното црево со висок притисок SAE 100 R12 се спроведува со 4 жица затегнувачка челична жица. Неговиот максимален работен притисок е 4000 psi. Доколку имате посебно барање за притисок, компанијата за хидраулични црева Evergood може да го прилагоди и да понуди една година гаранција.